2017. júl 25.

Közösen az Emirates és flydubai

írta: Nosztalgikus
Közösen az Emirates és flydubai

Partnerségi megállapodást írt alá a két dubai székhelyű légitársaság, az Emirates és a flydubai. A partnerség túlmutat az úgynevezett code share-n, magában foglalja az együttműködést a két légitársaság hálózatának integrálásában és a repülések összehangolt ütemezését. 

A flydubai utasai könnyen és egyszerűen elérhetik az Emirates célállomásait, amik lefedik mind a hat kontinenst, míg az Emirates utasoknak lehetőségük lesz a flydubai nyújtotta regionális pontok elérésére.

flydubai-i-emirates_02_print-1170x703_foto_emirates.jpg

Jelenleg a közös hálózat 216 desztinációt kínál, 2022 végéig ez a szám várhatóan 240-re emelkedik, amit a közös 380 gépes flottával repülnek.

Mindkét légitársaság továbbra is külön irányítás alatt marad, de felhasználják egymás hálózatát a növekedés felgyorsítása érdekében. Mindkét légitársaság tovább fejleszti a dubai bázisát, összehangolják a rendszereiket, hogy biztosítsák a zavartalan közös együttműködést.

A partnerséget a következő hónapokban fogják kiterjeszteni az első megerősített code share megállapodásokkal, amik 2017 utolsó negyedévében kezdődnek.

flydubai-i-emirates_01_print-1-1-850x350_foto_emirates.jpg

 

Fotó: emirates

Szólj hozzá

partnerségi megállapodás flydubai Emirates code share